PATRIARCHÁTUS

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΞΑΡΧΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΞΑΡΧΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

Családiskola – Keszthely

Elérhetőségek:

Intézmény neve: Család Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Intézmény székhelye: Keszthely, Hunyadi u. 3.
Intézményvezető: Molnár Zsuzsanna
Levelezési cím: 8360 Keszthely, Hunyadi u. 3.
Telefon, fax: 83/320-107; Fax: 83/510-604
e-mail: csaladiskola @ csaladiskola . hu
Honlap: www.csaladiskola.hu

Hírek, események>>

További információk:

Az 1996-ban alakult keszthelyi Család Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Iskolát, egyházunk 2010-ben vette fenntartásába. Iskolánk küldetésének tekinti, hogy megismertesse a gyermekeket egyházunk hitével, a krisztusi tanítással. Kiscsoportos oktatással gondoskodik a tehetséggondozásról, a felzárkóztatásról és a szociális különbségek kiegyenlítéséről. Az intézmény nagy hangsúlyt fektet a magyar szerves műveltség népművészeten, ének-zenén, hangszeres oktatáson, hagyományápoláson keresztüli átadására. Fontos küldetésének tartja a teljes évkört átfogó hagyományokhoz és az egyházi ünnepekhez kapcsolódó szokások, rítusok felelevenítését.

Az alapító Keszey Tivadar és felesége Molnár Zsuzsanna olyan csoport alapú nevelésközpontú iskolát álmodott meg, ahol a szülők, mint egy nagy család tagjai kapcsolódnak be az intézmény életébe.

A kezdetben 12 kisdiákkal induló intézmény mára közel félszáz általános iskolás és kétszáz művészeti oktatásban résztvevő számára biztosít magas szintű tanulási lehetőséget. Sajnos a helyszűke miatt az óriási érdeklődés ellenére csak kétévente van beiskolázás. Emiatt egyházunk mindent elkövet az intézmény bővítésének elősegítésére.

Tovább a Családiskola honlapjára>>